Skip to main content

Vivantus en Teamverhuur kondigen strategische samenwerking aan

Teamverhuur en Vivantus slaan de handen ineen om zo de woningmarkt beter te bedienen. Deze strategische samenwerking combineert de lokale expertise van 37 kantoren van Vivantus met de innovatieve verhuur- en marketingstrategieën van Teamverhuur. 

Dit initiatief is een antwoord op de groeiende vraag naar flexibele, technologiegedreven verhuuroplossingen in een snel veranderende markt. Bij de twee bedrijven vinden projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers alles onder één dak, van huurprijsadvies, marketingstrategie, creative concepting, design en contentcreatie tot aan webdevelopment, online campagne management en verhuur. De samenwerking markeert een unieke propositie in Nederland. 

“Deze samenwerking met Vivantus, markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om de vastgoedmarkt te innoveren en te optimaliseren,” zegt Saidou Blindenburg, mede-oprichter van Teamverhuur. “Dankzij deze samenwerking zijn we in staat om onze dienstverlening uit te breiden, onze regionale aanwezigheid te vergroten en een nog hogere waarde te bieden aan onze opdrachtgevers.”

Bibi Strijbosch, Manager verhuur van Vivantus:  “met deze samenwerking versterken we onze innovatieve kracht, verhogen we onze efficiëntie en effectiviteit, waardoor we onze dienstverlening van prijsadvies tot sleuteloverdracht nog sterker maken.” 

_____________

Over Vivantus 

Vivantus, met 37 kantoren de meest omvangrijke verhuurmakelaars-groep van Nederland, staat bekend om de lokaal gevestigde merken als Beumer, Brockhoff Makelaars, Hendriks Makelaardij, Hoekstra en Van Eck Makelaars, Petra De Kleermaeker Makelaardij, Schuitema Hoekstra en Van Eck Makelaars, Thijssen Makelaardij en Van Dorsten. Vivantus Verhuur ontzorgt kleine en grote beleggers met alle vraagstukken rondom verhuur, zowel bij wederverhuur als bij transformatie-/nieuwbouwprojecten en uitponding.

_____________

Over Teamverhuur

Teamverhuur is een pionier op het gebied van innovatieve ‘e-renting’ in online verhuur en vastgoedmarketing. Met geavanceerde marketingautomatisering en data-gedreven oplossingen doorbreekt Teamverhuur de traditionele scheidslijnen tussen marketing en nieuwbouwverhuur. Door bestaande automatiseringstechnologieën te integreren met zelf ontwikkelde verhuur- en werkprocessen, en door gebruik te maken van op maat gemaakte marketinginstrumenten en een klantgerichte aanpak, biedt Teamverhuur efficiënte diensten en legt het een sterke nadruk op klant- en huurdertevredenheid.