stappenplan.

Droomwoning gevonden!

Yes, je hebt je droomwoning gevonden! Op de projectwebsite kun je zien of de inschrijvingen al open zijn. Is de inschrijving al begonnen? Zie “start inschrijving” hieronder. Is de inschrijving nog niet gestart? Zorg dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en de start inschrijving natuurlijk! Middels de knop “houd me op de hoogte” op de projectwebsite, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrieven van het project. Dan ontvang je ook een nieuwsbrief met de startdatum van de inschrijving.

1

start inschrijving

Zodra de inschrijving is begonnen, schrijf je je in middels het inschrijfformulier op de projectwebsite. Hierna ontvang je een e-mail ter bevestiging met daarin de te volgen stappen. Ook ontvang je een e-mail met daarin een link om een wachtwoord aan te maken voor je online klantdossier. In de e-mails die je ontvangt, staat alle informatie die je op dat moment verder nodig hebt.

2

inschrijving gesloten

Zodra de inschrijving is gesloten, start de eerste matchronde. Iedereen die is ingeschreven op dat moment én die voldoet aan de inkomenseis, wordt meegenomen in die matchronde. Ook wordt er rekening gehouden met je voorkeuren. Je ontvangt een e-mail wanneer je als eerste uit de loting bent gekomen. De woning wordt dan voorlopig aan je toegewezen.

3

indien geen match

Wanneer je niet als eerste uit de digitale loting bent gekomen, ontvang je daarover geen e-mail. Op de pagina van het inschrijfformulier op de projectwebsite, vind je de huidige status van de matchronde. Pas wanneer alle huurovereenkomsten getekend zijn, ontvang je een e-mail dat alle woningen verhuurd zijn. Het kan voorkomen dat woningen die voorlopig toegewezen zijn, toch weer beschikbaar komen. In dat geval, wordt er een nieuwe matchronde gehouden en daarin wordt iedereen die tot dat moment is ingeschreven meegenomen in de extra matchronde’s!

4

match = voorlopige toewijzing

Indien je als eerste uit de loting bent gekomen en er dus een woning voorlopig aan je is toegewezen, vragen we je deze te accepteren. Ter bevestiging van de acceptatie, vragen we je een bedrag van € 75,- te betalen. Deze € 75,- wordt verrekend bij de eerste maand huur. Indien de voorlopige toewijzing komt te vervallen, wordt het bedrag niet teruggestort. Let er dus op dat je vanaf de start altijd de juiste gegevens invult. Meer informatie hierover, ontvang je in een van de e-mails die je ontvangt nadat je je hebt ingeschreven.

5

documenten uploaden in het dossier

Indien er een woning voorlopig aan je is toegewezen, vragen we je om je persoonlijke documenten te uploaden in de veilige omgeving van het klantdossier. Welke documenten we van je vragen, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De regels & tips voor het uploaden van de documenten, ontvang je in een van de e-mails die je ontvangt nadat je voorlopig bent toegewezen aan de woning. Tevens wordt er, ter inzage, een concept huurovereenkomst klaargezet in je klantdossier.