(Online) wederverhuur

✓ Minimale leegstand en maximaal inzicht dankzij de inzet van de juiste tools

Maximale bezetting

De uitdaging bij de verhuur van bestaande bouw is natuurlijk om binnen een korte tijd een geschikte nieuwe huurder te vinden. Het liefst aaneengesloten op het vertrek van de vorige huurder.

Bij wederverhuur gaat het meestal om enkele woningen die per jaar vrijkomen in een complex of woonblok. Zeker wanneer je een wat grotere portefeuille hebt, met een gemiddelde mutatiegraad van 20-25% op jaarbasis, vraagt dit doorlopend aandacht.
Of het nu om een groot of klein aantal woningen gaat, uiteindelijk wil je minimale leegstand. Het is dan extra belangrijk dat het verhuurproces goed geregeld is, vanaf huuropzegging tot en met de sleuteloverdracht. Als het even kan door een partij die hier dagelijks mee bezig is.

Plaatsing Funda, Pararius
CRM, Online klantdossier
Online objectstatusbeheer
Leadopvolging
Klantenservice
Compleet maken huurdersdossier
Documenten- en referentiecheck
Matching en toewijzing
Creditcheck
Pep- en sanctietoets
Online ondertekenen
Sleuteloverdracht

Samen maken we het verschil

voor jouw verhuurproject

Ons team staat voor je klaar om al je vragen over nieuwbouwverhuur marketing te beantwoorden

Je kunt ons bereiken middels de webchat, via service@teamverhuur.nl of door te bellen naar 085-064 0184. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom op ons teamverhuur kantoor. Liever dat we bij jou op locatie langskomen? Geen probleem. Je kunt in twee eenvoudige stappen een afspraak in onze agenda plannen op een tijd en locatie die voor jou schikt.