Financieel en
technisch beheer

✓ In een keer goed geregeld

Financieel beheer

Een goed onderhouden woning en goede service is wat iedere huurder verlangt. Daar betaald de huurder iedere maand de vastgestelde huurprijs voor. Voor jou als belegger of eigenaar de inkomensstroom waar het uiteindelijk om draait bij een vastgoedbelegging. Een gestroomlijnde administratie mag dan niet ontbreken. Dit is een proces waar de nodige handelingen bij komen kijken en net als wederverhuur en technisch beheer doorlopend om aandacht vraagt.

Innen huurpenningen
Correspondentie huurders
Klantenservice
Derdenrekening
Jaarlijkse huurprijsindexering
Afrekening servicekosten
Signaleren, bewaken en innen achterstanden

Technisch beheer

Als belegger of eigenaar wil je natuurlijk dat jouw vastgoed in perfecte staat is. Of het nu gaat om een meerjarenonderhoudsplan voor een volledig complex of kleine gebreken in een enkele woning. Je wilt op het juiste moment de juiste specialisten inzetten. Weten wat er speelt maakt het verschil. Geregeld contact met de huurders en het gebruik van vastgoed-data zijn hierbij essentieel. En onlosmakelijk verbonden met het optimaliseren en de digitaliseren van jouw vastgoedportefeuille.

Adviseren verhuurder ten behoeve van uitvoering van servicecontracten
Coördineren onderhoud service- en weekenddienst
Klantenservice
Eerste aanspreekpunt voor vragen onderhouds- en herstelwerkzaamheden
Toezicht houden op correcte afhandeling en uitvoering van service werkzaamheden
Administreren en verrekenen van gemaakte kosten voor reparatiemonteur
Uitvoeren (tussentijdse) inspecties

Samen maken we het verschil

voor jouw verhuurproject

Ons team staat voor je klaar om al je vragen over nieuwbouwverhuur marketing te beantwoorden

Je kunt ons bereiken middels de webchat, via service@teamverhuur.nl of door te bellen naar 085-064 0184. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom op ons teamverhuur kantoor. Liever dat we bij jou op locatie langskomen? Geen probleem. Je kunt in twee eenvoudige stappen een afspraak in onze agenda plannen op een tijd en locatie die voor jou schikt.