Commercieel
vastgoed

✓ In een keer goed geregeld

Commercieel vastgoed

Start jij de nieuwbouwmarketing ook het liefst vanuit een sterke strategische basis? En dan in combinatie met een doordacht creatief concept en een sprekende brandstijl? Mooi, wij ook. De uitdaging is uiteindelijk om de woningen uit een project onder de aandacht te brengen bij juiste doelgroepen. Of het nu om appartementen of eengezinswoningen gaat.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je hier eerder nooit mee bezig bent geweest. Of onvoldoende tijd hebt om hier voldoende over na te denken. Simpelweg doordat de waan van de dag een groot deel van je aandacht opeist voor andere zaken die ook belangrijk zijn. Hoe waardevol is het dan wanneer je alle projectinformatie van projectmatrix t/m werktekeningen en het beoogd resultaat (waarschijnlijk is dat verhuurd zijn voor oplevering), bij één partij kunt neerleggen en alles voor je wordt geregeld binnen de afgesproken tijd en budget.

projectnaam
mediaplanning
verhuurplattegronden
branding
(online) campagnemanagement
projectwebsite
content
marketingstrategie
woningzoeker

Samen maken we het verschil

voor jouw verhuurproject

Ons team staat voor je klaar om al je vragen over nieuwbouwverhuur marketing te beantwoorden

Je kunt ons bereiken middels de webchat, via service@teamverhuur.nl of door te bellen naar 085-064 0184. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom op ons teamverhuur kantoor. Liever dat we bij jou op locatie langskomen? Geen probleem. Je kunt in twee eenvoudige stappen een afspraak in onze agenda plannen op een tijd en locatie die voor jou schikt.