Verhuur & beheer

✓ In een keer goed geregeld

Beter rendement door het juiste inzicht

Wat iedere eigenaar of belegger wil is natuurlijk waardevermeerdering creëren voor zijn of haar vastgoedportefeuille. Dan is essentieel dat het financieel en technisch beheer goed geregeld is. Het liefst grotendeels geautomatiseerd en gedigitaliseerd met 24/7 inzicht in de laatste stand van zaken.

De juiste automatisering en digitalisering zorgen voor tijdswinst en de mogelijkheid om extra aandacht te besteden aan de zaken die er echt toe doen. Meer service en aandacht voor de huurder, de eigenaar/belegger en natuurlijk het vastgoed zelf. Stel je voor wat er mogelijk is wanneer je echt inzicht hebt in de juiste data. De kans op leegstand zal minimaal zijn en periodiek onderhoud zal waarschijnlijk nooit meer hetzelfde worden gepland. Misschien is er zelfs wel ruimte voor een vorm van gamification waardoor er nog beter ingespeeld kan worden op thema’s zoals duurzaamheid, levensloopbestendig wonen en vitaliteit.

Samen maken we het verschil

voor jouw verhuurproject

Ons team staat voor je klaar om al je vragen over nieuwbouwverhuur marketing te beantwoorden

Je kunt ons bereiken middels de webchat, via service@teamverhuur.nl of door te bellen naar 085-064 0184. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom op ons teamverhuur kantoor. Liever dat we bij jou op locatie langskomen? Geen probleem. Je kunt in twee eenvoudige stappen een afspraak in onze agenda plannen op een tijd en locatie die voor jou schikt.