Skip to main content

Bouwbord

Intuïtief met de flow van een webshop

Elke interactie en elk detail op onze websites is gerealiseerd met liefde en aandacht, waardoor een betoverende gebruikerservaring ontstaat. Net als bij het kopen van je favoriete gadgets bij Coolblue, of het ontdekken van exotische bestemmingen via Airbnb, willen we de grenzen verleggen van wat mogelijk is in de wereld van nieuwbouwverhuur!

De perfecte nieuwbouw verhuur website

Projectwebsite

De e-renting projectwebsite die we realiseren zijn uitgerust met dynamisch modulaire systeem, zo kunnen we op een razendsnelle manier volledig gepersonaliseerde sites creëren, die naadloos aansluiten bij de behoeften van elk nieuwbouwproject.

1

Transparantie en duidelijkheid:

Een plattegrond geeft potentiële huurders een overzicht van de hele woning, inclusief de grootte van elke ruimte, de locatie van de kamers en voorzieningen zoals badkamers en keukens. Dit zorgt voor transparantie en duidelijkheid, waardoor huurders beter kunnen begrijpen of het pand aan hun behoeften voldoet.
2

Efficiënte besluitvorming:

Met een gedetailleerde plattegrond kunnen potentiële huurders snel beoordelen of de indeling van het pand overeenkomt met hun wensen en levensstijl. Dit bespaart tijd voor zowel huurders als verhuurders, omdat huurders gemakkelijker kunnen beslissen of ze het pand willen bezichtigen of niet.
3

Vergelijking tussen woningen:

Huurders hebben vaak meerdere opties om uit te kiezen bij het zoeken naar een huurwoning. Een plattegrond maakt het voor hen eenvoudiger om verschillende woningen met elkaar te vergelijken op basis van hun lay-out en functies.
4

Online presentatie:

In het digitale tijdperk worden veel huurwoningen online aangeboden. Het hebben van een duidelijke plattegrond maakt het gemakkelijker om het pand virtueel te presenteren, waardoor potentiële huurders een beter beeld krijgen van de ruimte, zelfs als ze niet fysiek aanwezig zijn.
5

De juiste verwachtingen:

Door het tonen van een plattegrond kunnen huurders een realistisch verwachtingspatroon vormen voordat ze een bezichtiging plannen. Dit vermindert het risico dat huurders tijd verspillen aan panden die uiteindelijk niet aan hun verwachtingen voldoen.

We gingen eerder aan de slag voor o.a…

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel: 085 064 0184
Whatsapp: 0624246156
E-mail: service@teamverhuur.nl

Liever dat wij contact opnemen?

Liever dat wij contact opnemen?

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.