(Online) nieuwbouw verhuur

✓ In een keer goed geregeld

Nieuwbouw verhuur

De grootste uitdaging bij nieuwbouwverhuur zit in de aantallen. In èèn keer een grote hoeveelheid woningen in de markt zetten, en deze voor oplevering verhuren. Herkenbaar toch?

Dat vraagt om een sterk concept. Een aansprekende naam, een sfeervolle huisstijl. De (digitale) klantreis kan beginnen! Van website tot woningzoeker, artist impression tot woningplattegrond: alles wat de huurder nodig heeft om zijn droomwoning te vinden krijgt invulling. Leads worden efficiënt opgevolgd. Hoe we dat doen? Een geheim recept van automatisering en uitmuntende service.

Online verhuur is onze expertise. Automatisering zorgt voor efficiëntie, waardoor er meer tijd overblijft voor persoonlijk contact met huurders. Resultaat: succesvolle verhuur en tevreden klanten.

Wil je weten hoe wij jouw project gaan verhuren? Neem dan direct contact met ons op!

Plaatsing Funda, Pararius
CRM, Online klantdossier
Online objectstatusbeheer
Leadopvolging
Klantenservice
Compleet maken huurdersdossier
Documenten- en referentiecheck
Matching en toewijzing
Creditcheck
Pep- en sanctietoets
Online ondertekenen
Sleuteloverdracht

Samen maken we het verschil

voor jouw verhuurproject

Ons team staat voor je klaar om al je vragen over nieuwbouwverhuur marketing te beantwoorden

Je kunt ons bereiken middels de webchat, via service@teamverhuur.nl of door te bellen naar 085-064 0184. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom op ons teamverhuur kantoor. Liever dat we bij jou op locatie langskomen? Geen probleem. Je kunt in twee eenvoudige stappen een afspraak in onze agenda plannen op een tijd en locatie die voor jou schikt.