Marketing en
nieuwbouwverhuur

✓ In een keer goed geregeld

Volledig verhuurd voor oplevering

Het in de markt zetten van een nieuwbouw verhuurproject is een leuk, uitdagend en tijdrovend traject. Een traject waar veel bij komt kijken. Vaak begint dit al op het moment dat de acquisitie rond is. Herkenbaar en benieuwd naar hoe dit effectief en efficiënt kan?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je hier eerder nooit mee bezig bent geweest. Of onvoldoende tijd hebt om hier voldoende over na te denken. Simpelweg doordat de waan van de dag een groot deel van je aandacht opeist voor andere zaken die ook belangrijk zijn. Hoe waardevol is het dan wanneer je alle projectinformatie van projectmatrix t/m werktekeningen en het beoogd resultaat bij één partij kunt neerleggen? De volledige marketing en verhuur geregeld binnen de afgesproken tijd en budget.

Samen maken we het verschil

voor jouw verhuurproject

Ons team staat voor je klaar om al je vragen over nieuwbouwverhuur marketing te beantwoorden

Je kunt ons bereiken middels de webchat, via service@teamverhuur.nl of door te bellen naar 085-064 0184. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom op ons teamverhuur kantoor. Liever dat we bij jou op locatie langskomen? Geen probleem. Je kunt in twee eenvoudige stappen een afspraak in onze agenda plannen op een tijd en locatie die voor jou schikt.